Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El primer prostíbul d'Europa amb nines, a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Sexe amb nines de silicona. Nines que simulen ser dones reals, d'1,70 d'alçada, pits grans i, que "compten amb cavitat oral, vaginal i anal" diuen al web de Lumi Dolls. "Katy és una LumiDoll de 170 cm d'alçada i grans pits que es fa molt realista al tacte. Els seus llavis són un fort atribut al costat de la seva penetrant mirada", diu la fitxa de la Katy. Però com la Katy, també hi la la Leiza, que és "africana", la Lily, asiàtica, i l'Aki, que simula un personatge d'anime japonès.

Aquest prostíbul ha obert a Barcelona i és el primer que ofereix aquest servei a Europa. Són nines que costen uns 6.000 euros i cada servei té un cost d'uns 120 euros. Més concretament, el cost és de 120 euros una hora, l'hora i mitja costa 150 euros i dues hores són 170 euros, tot i que hi ha preus especials de llançament.

Són nines d'un realisme extrem, que permeten complir les fantasies sexuals dels seus clients, expliquen els propietaris. "Les nostres LumiDolls són, abans i després de cada servei, correctament desinfectades amb sabons especials antibacterians. Garantim uns alts estàndards d'higiene. Tot i així, sempre recomanem fer servir les LumiDolls amb preservatius, que trobareu a la vostra disposició en cadascuna de les vostres habitacions".



Lumi Dolls es troba, segons el mapa del web, al carrer de la Canuda. En arribar-hi, "us atendrà la nostra recepcionista, sempre tenint cura de la discreció". A més, a cada habitació hi ha un gran televisor on podreu veure "un seguit de pel·lícules que vosaltres mateixos podreu escollir a la vostra intimitat, que us ajudaran a entrar en situació".

El negoci dels prostíbuls de nines és un èxit al Japó, i fins ara no hi havia coneixement d'un prostíbul com aquest a Europa. Ara n'hi ha un, i està a la nostra ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat