Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El que estem desitjant sentir al Sónar 2016

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa dies que em desperto amb una alegria inusual. Amb el nerviosisme de les grans ocasions i la inquietud de quan estàs a prop de viure alguna cosa gran. És la història de cada mes de juny, quan arriba la setmana gran de l'electrònica a Barcelona. El Sónar ja és aquí: és un dels festivals dedicats al ball més importants de tot l'Estat i un dels més influents del món, amb desenes i desenes d'actuacions dels artistes més escoltats del planeta. Parlem de New Order, James Blake, Laurent Garnier, Kerri Chandler, Richie Hawtin, Santigold, John Talabot, Jean-Michel Jarre i molts més.

Ens encanten aquests artistes, en som fans de tots ells, i és per això que des d'aquí els volem demanar que cantin/punxin/interpretin alguns dels temes més coneguts que tenen o que més ens agraden. Cançons pròpies, discos que sempre posen o rareses que sabem que guarden a la maleta de discos (bé, o a les memòries usb) i que sí o sí volem sentir al Sónar d'aquest any.

Qui sap, potser Bernard Sumner (New Order) el primer que fa quan es lleva és mirar el Facebook de Time Out. O qui diu que Garnier no és addicte a aquest blog? Doncs aquí van les nostres peticions!



Laurent Garnier

Hauré sentit punxar Laurent Garnier més de deu vegades, i sempre m'ha sorprès cap a bé. Però si hi ha una cançó que sempre he ballat com un boig en sentir-la a les sessions del francès és I Feel Love de Donna Summer. A més, seria un homenatge preciós després dels atemptats contra el club gai d'Orlando Pulse. Temps tindrà, de posar-la, ja que el parisenc punxarà set hores dissabte a la nit.
 

New Order

'Music complete' és el nou disc de New Order i la veritat és que els ha sortit un treball collonut. No dubtem que sonaran els singles i 'tracks' més potents d'aquest disc, però exigim poder ballar, braços enlaire, 'hits' atemporals com 'Bizarre loves triangle' o 'Blue monday'. Si us plau, no ens falleu!

Jean Michel Jarre

Història viva de la música contemporània, en el seu últim disc han col·laborat artistes com John Carpenter, Julia Holter, Hans Zimmer, Pet Shop Boys i fins i tot Edward Snowden. No dubtem de l'espectacle que oferirà l'icònic productor francès al Sónar, però si de veritat vol que sortim del seu xou amb un somriure d'orella a orella hauria de tocar 'Equinoxe 4'. Obra d'art atemporal!

Santigold

'99c' és el nou disc de Santigold, un conjunt de peces hip hop, d'influència funk i pop que ha tingut molt bones crítiques, cançons com la incendiària 'Can’t get enough of myself' donen bon exemple del bon disc que és, però a la redacció sempre hem estat molt fans de 'tracks' com 'Disparate youth' o 'You'll find a way'. Si Santigold interpreta aquestes dues peces ens pixem a sobre del gust!

James Blake

Ens encanta el James Blake actual, molt més soul que bass, per dir-ho d'alguna manera. Però 'CMYK' (que, per cert, ja té sis anys) és una de les cançons més rodons de Blake. Tot i que sabem que és difícil que Blake la toqui en directe de nou, ens faria molt i molt feliços.

Kerri Chandler

És una de les llegendes de la música house que tant ha influït en la música de ball actual. Hi ha qui diu que de tant punxar a Ibiza les seves sessions s'han 'comercialitzat' una mica (que s'han tornat una mica embafadores, vaja), però si vol, Kerri Chandler pot posar el millor house que hagueu sentit mai. I si punxa el 'You're in my system'... es cau el Sónar!

Richie Hawtin

Bé, Richie potser no és el que era i el minimal-house que acostuma a punxar avorreix bastant, però al Sónar pot passar de tot, i una sessió de techno del d'abans de Richie Hawtin on punxi 'Minus Orange' en el moment exacte pot ser orgàsmic. Passen els anys i aquesta cançó esquizofrènica a més no poder segueix sent una obra d'art.

John Talabot

És l'heroi de Barcelona. Dintre d'uns anys, direm: "Jo vaig veure John Talabot. Ell ho va fer!". Oriol Riverola ha aconseguit convertir-se en un dels grans a base de treball, sessions memorables i discos imprescindibles. Encara no hem sentit el seu nou àlbum, però està al caure. Mentrestant, ens haurem de conformar amb una de les seves lliçons rere els plats. I què passaria si posés 'Sunshine'? Doncs que molts acabaríem plorant... de felicitat!

Últimes notícies

    Publicitat