Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El rentat de cara del carrer Comerç
Notícies / Ciutat

El rentat de cara del carrer Comerç

comerç

Un dels trams més concorreguts del carrer Comerç és el que va des de la plaça Comercial fins a l'avinguda Marquès d'Argentera. És un tram de 1.734 metres quadrats que fa temps que es vol recuperar per als vianants, i ara ja es pot dir que tindrà nova imatge a finals d'any, gràcies a un projecte de gairebé un milió d'euros que començarà aquest mes de maig i acabarà al mes d'octubre.

 

 

En paraules de l'Ajuntament, es vol "millorar l’entorn dels barris i fer possible que el veïnat torni a gaudir d’espais per passejar i portar a terme activitats a l’exterior, així com introduir millores que impactin de manera positiva en el comerç local". Per això es farà una reurbanització per tal de crear una plataforma única amb prioritat invertida per a vianants. Es convertirà en un tram de passeig i esbarjo amb arbres que facin ombra, bancs, arbredes i parterres vegetals.

Les obres, que haurien d'estar acabades a l'octubre, formen part dels processos participatius que està duent a terme l'Ajuntament. Veïns, establiments comercials i vianants van participar en la decisió final, ja que van escollir entre tres propostes "amb diferents disposicions de mobiliari urbà i zones d'estada i una plantació d’arbrat i parterres significativa". Una imatge digital proporcionada per l'Ajuntament dona més pistes sobre com quedarà aquest significatiu tram d'un dels carrers més populars de Barcelona.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments