Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El rentat de cara del carrer Comerç

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Un dels trams més concorreguts del carrer Comerç és el que va des de la plaça Comercial fins a l'avinguda Marquès d'Argentera. És un tram de 1.734 metres quadrats que fa temps que es vol recuperar per als vianants, i ara ja es pot dir que tindrà nova imatge a finals d'any, gràcies a un projecte de gairebé un milió d'euros que començarà aquest mes de maig i acabarà al mes d'octubre.

En paraules de l'Ajuntament, es vol "millorar l’entorn dels barris i fer possible que el veïnat torni a gaudir d’espais per passejar i portar a terme activitats a l’exterior, així com introduir millores que impactin de manera positiva en el comerç local". Per això es farà una reurbanització per tal de crear una plataforma única amb prioritat invertida per a vianants. Es convertirà en un tram de passeig i esbarjo amb arbres que facin ombra, bancs, arbredes i parterres vegetals.

Les obres, que haurien d'estar acabades a l'octubre, formen part dels processos participatius que està duent a terme l'Ajuntament. Veïns, establiments comercials i vianants van participar en la decisió final, ja que van escollir entre tres propostes "amb diferents disposicions de mobiliari urbà i zones d'estada i una plantació d’arbrat i parterres significativa". Una imatge digital proporcionada per l'Ajuntament dona més pistes sobre com quedarà aquest significatiu tram d'un dels carrers més populars de Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat