Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El sexe segons 'Kiki, así se hace el amor'

Escrit per
Josep Lambies
Publicitat

Paco León no necessita presentacions. La reputació el precedeix des que va dirigir 'Carmina o revienta', una foto de família hilarantment escatològica on vam conèixer la Carmina Barrios, aquella fumadora empedreïda que escopia sanglotades d'un líquid marronós i es cagava al volant d'un cotxe amb les portes bloquejades. L'any passat en va fer una seqüela, 'Carmina y amén', i des del 4 de gener les genialitats de la seva santa mare es poden seguir per un canal de YouTube que és de voler pixar i no treure gota. Però avui toca parlar de l'última pel·lícula d'en Paco, 'Kiki, así se hace el amor', una comèdia eròtica de ficció que ja té tràiler oficial.

Us pot semblar un subproducte de 'Al otro lado de la cama', un vodevil de llençols suats amb confusions de braguetes i faldilles, i algun 'twist' homoeròtic sense arribar a mullar-se del tot. Però aquest, amics, no és l'estil de Paco León. El que us trobareu a 'Kiki' és un viatge cap als inframons del sexe, les grutes secretes, els clubs subterranis de pràctica de parafílies extravagants. Ens podem sentir orgullosos de viure una societat en què la tolerància ha guanyat terreny a l'homofòbia, però què passa amb el 'bondage', les pluges daurades i les experiències de catre extremes? Ningú com en Paco per trencar el silenci i parlar-ne, sense pèls a la llengua.

Vaig veure 'Kiki, así se hace el amor' en un passi de premsa, fa un parell de setmanes, i dono fe que res no es queda al tinter. Què hi veureu? Un home gros amb un arnès marcant-li els pectorals que li demana a un altre, de genolls al costat d'una letrina, que li pixi a sobre el pèl del pit. Una festa de 'cosplayers', que es deleixen per enllitar-se amb un pokémon. Una dona que s'escorre amb els teixits de seda, i una altra que perd l'oremus amb les plantes, i en un dia de pícnic al bosc s'escapa del grupet per repassar-se les parts nobles amb la camisa desbotonada i tres o quatre falgueres dins dels sostens.

No es tracta de sortir pensant que aquests personatges són gent estranya, sinó de comprendre que en matèria de llit hi ha opcions infinites. És per això que, periòdicament, Paco León publica fotos seves en pilota picada al seu compte d'Instagram. Perquè diu que s'ha de celebrar el cos, el desig, la festa, i que ja n'hi ha prou de viure avergonyits. Que sempre que es respecti la voluntat d'uns i altres, tot està permès. Per això ha fet 'Kiki, así se hace el amor', per dinamitar estigmes. Potser no sigui una pel·lícula rodona, però es defensa pel seu entusiasme incondicional. I és el pas decisiu per ensenyar-nos a viure en un món sense complexes de debò. S'estrena l'1 d'abril.

Últimes notícies

    Publicitat