Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Sónar de fa 18 anys

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Doncs ja la tenim aquí. La setmana més electrònica (i esbojarrada) de l'any a Barcelona ha arribat. El Sónar 2015 arrencarà aquest dimecres portant a la ciutat la millor música electrònica del món. Parlem de The Chemical Brothers, Duran Duran, A$AP Rocky, FKA Twigs, Jamie xx, Floating Points o Arca & Jesse Kanda entre d'altres, formant un dels cartells més excitants dels últims anys.

Però com sabreu, Sónar ja té uns anyets. Més concretament 21. I molts de vosaltres segur que vàreu anar a alguna de les primeres edicions del festival. Parlen les veus expertes que aquelles eren les millors, i es clar, el material audiovisual que hi ha sobre aquells primers 'Sónars' és bastant limitat. Doncs fa poc hem pogut veure (gràcies a l'usuari de Youtube Alejandro Fernández Jaquotot) un documental (produït per Urano Films) que es va emetre al canal C: de Canal Satélite Digital sobre el Sónar de l'any 1997, any on Daft Punk, Roger Sánchez o Laurent Garnier (aka Dj Jamón) en van ser protagonistes. Un any marcat també pel trasllat de Sónar Nit al Pabelló d'Esports de la Mar Bella, on el festival triplicaria el seu aforament i es convertiria en el festival d'electrònica més rellevant d'Europa. 

Aquí podeu veure el documental sencer i saber una mica més com era el Sónar fa 18 anys. Per alguns (com pel que us escriu), aquests tipus de documents son glòria!

Últimes notícies

    Publicitat