Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Sónar fa fora un DJ homòfob

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

El festival Sónar ha actuat amb fermesa davant els comentaris homòfobs d'una de les seves estrelles, el DJ lituà Ten Walls, que el cap de setmana passat va comparar al seu Facebook gais i pedòfils, entre d'altres bestieses. Ras i curt: el Sónar l'ha fet fora. "Ten Walls will no longer be appearing at Sónar 2015 as his statements are at odds with the nature and ethos of the festival" (Ten Wall no participarà al Sónar 2015 perquè les seves declaracions no tenen res a veure amb el caràcter i l'ètica del festival), ha dit el Sónar a través de Twitter.

Ten Walls, el nom real del qual és Marijus Adomaitis, va dir a Facebook: "Recordo produir un músic lituà que va intentar rentar-me el cervell amb què no hauria de ser tan conservador i intolerant amb ells". "Quan li vaig preguntar què faria si s'assabentés que el xicot del seu fill de setze anys li està donant pel cul, es va quedar callat", va afegir, com si res. Adomaitis també va escriure que els gais són gent de "diferent estirp" i que als 90 "a aquesta gent la posaven al seu lloc".

Adomaitis va anar més enllà, insatisfet potser amb els pocs likes del seu comentari precedent i va comparar l'homofòbia amb la pedofília. "Durant un dels meus primers concerts a Irlanda, de camí al meu hotel vaig veure una església amb una reixa decorada amb sabates de nadó. Naturalment em vaig preguntar per què. Desafortunadament, la mentida d'un sacerdot va ser evident durant anys quan els nens eren violats massivament. Desafortunadament, la gent d'una altra estirp continua fent-ho i tothom ho sap però no fa res ".

El DJ lituà va esborrar els posts al Facebook i avui ha demanat disculpes. Assegura que el que va dir fa uns dies no és la seva "opinió vertadera" i espera no haver causat cap mal. Ten Walls és el músic més famós del seu país després que el seu 'hit' ‘Walking with elephants' entrés al top 10 de la llista d'èxits del Regne Unit.

Fa cinc anys, el festival Grec va cancel·lar l'espectacle 'Des femmes' de Wajdi Mouawad, perquè el dramaturg i director libanès va negar-se a fer l'obra sense Bertrand Cantat, rocker francès que va complir condemna per l'assassinat de Marie Trintignant.

Últimes notícies

    Publicitat