Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Tamagotchi fa 20 anys i ho celebra tornant a les botigues

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Game Boy, Tazos, caniques... i el Tamagotchi! El recordeu? Si vau ser nens als noranta, de ben segur que en vau tenir un a les vostres mans. Es va convertir en un autèntic fenomen viral, amb més de 80 milions d'unitats venudes, i podem dir que és un dels icones infantils dels últims anys.

Es tracta d'un dispositiu electrònic molt petit programat per reclamar l'atenció del seu cuidador. Tenies que jugar amb ell, alimentar-lo i lluitar perquè no morís, cosa que suposava un veritable trauma (ho dic per experiència pròpia).

Ara el Tamagotchi fa 20 anys, i la marca japonesa Bandai ha volgut celebrar-ho llançant al mercat un nou Tamagotchi, totalment inspirat en aquell que va triomfar als anys 90. Forma d'ou, el píxel LCD i la mateixa fórmula addictiva que ens va enganxar fa anys i que es podrà gaudir ara, vint anys després.

El nou Tamagotchi només es podrà comprar a El Corte Inglés a partir d'aquest hivern, i les unitats seran molt limitades. Es convertirà el nou Tamagotchi en el regal de moda d'aquest nadal?

Últimes notícies

    Publicitat