Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El top 8 del Sónar de dia: els concerts imprescindibles!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Ens encanta ballar de dia, i si és al Sónar, encara més! A més de ser una gran oportunitat per veure en directes grups i artistes essencials, també és el moment de posar-se al dia amb les tendències musicals que marcaran el camí a seguir en això del ball més modern.

Hi ha xous del Sónar de Dia d'aquest any que no ens perdrem per res del món. Especialment importants seran les actuacions de l'escenari SónarDôme: programació gurmet sota el paraigua de la Red Bull Music Academy que proposa a artistes com l'influent RP Boo, el hip hop de C. Tangana o el déu del baix Thundercat. Quines ganes!


RP Boo

Creador del footwork, el de Chicago és una llegenda que a poc a poc va rebent el reconeixement que mereix. Espereu ritmes vertiginosos i molts malucs trencats al seu xou. Dijous 15. 19.15 h Escenari Sónar Dome.

 

Arca (live) & Jesse Kanda (AV)

Arca és probablement l'artista més innovador i especial que ha sorgit en els darrers anys. Un d'aquests genis que apareixen de tant en tant per revolucionar la música. Al Sónar presenta nou disc i nou directe amb Jesse Kanda. Dijous 15. 21h SónarHall.

Floorplan Live (Robert Hood & Lyric Hood)

Quan Robert Hood abandona els sons minimalistes que tant el caracteritzen apareix Floorplan. És la seva cara més house, amb aproximacions al gospel i al soul. Al Sónar presenta actuació en directe amb la seva filla Lyric. Divendres 16. 21 h Escenari SónarDôme.

Evian Christ

Aquést és l'any d'Evian Christ. El seu hip hop electrònic s'apropa al techno i al trance de manera subtil. Presenta disc nou, i això vol dir xou nou a Sónar, que segur serà molt comentat. Divendres 16. 18.30 h Escenari SonarHall.

Nadia Rose

Imparable. Així és la carrera de Nadia Rose, un dels noms més excitants del teixit musical londinenc, que s'ha rendit al seu talent gràcies a un parell de vídeos explosius. Dissabte 17. 18 h Escenari Sónar Village.

Joe Goddard (live)

El reputat fundador de Hot Chip és un artista complet que desprèn carisma i classe. Al Sónar presentarà el seu nou xou en directe, un treball que sorgeix arran del seu nou disc 'Electric Lines'. Dissabte 17. 15.50 h Escenari Sónar Village.

C. Tangana

"La seva música és el pop nacional del s.XXI", diuen des de Sónar. I tenen raó, perquè el so de C. Tangana és cada vegada més influent, més ric en matisos i més respectat a tot el món. Dissabte 17. 17.25 h Escenari SónarDôme.

Thundercat

Si Flying Lotus es fixa en algú, no hi ha dubtes: val la pena. I això ha passat amb Thundercat, baixista superdotat i músic de tradició clàssica que després de produir discos essencials, aquest any ha presentat 'Drunk', un dels àlbums de l'any i sens dubte el millor del seu catàleg. Dissabte 17. 19.30h Escenari SónarDôme.

 

Últimes notícies

    Publicitat