Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El transport públic de Barcelona durant el Nadal

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Comptem amb una mà els dies que queden per arribar al Nadal, i des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han anunciat els canvis i modificacions que hi haurà durant els dies de més moviment. Apunteu-vos bé les variacions següents i, si podeu, agafeu el transport públic aquests dies d'excessos i festes.

El dia de Cap d'Any, per exemple, el metro funcionarà tota la nit, com ja va passar en anys anteriors. És un dia de molts moviments i per això TMB ofereix aquest servei durant la nit perquè ningú hagi d'agafar el transport privat.

Un altre dia important és el 24 de desembre, la vigília de Nadal, que tot i ser dissabte, el servei de metro finalitzarà com és habitual aquest dia a les 23 h. Així podeu anar en metro al sopar amb la família o amics, però si la reunió acaba tard, atenció a les copes de vi preneu, el taxi serà la millor opció. Ah! I el dia 24, els autobusos de TMB faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 h. També n'és bona opció, l'autobús!

Pel que fa al Tram, també hi haurà servei ininterromput durant tota la nit de Cap d'Any, mentre que el dia 24 l'última sortida des de l'origen serà a les 22 h.

Últimes notícies

    Publicitat