Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El vuitè llibre de Harry Potter... no serà una novel·la!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Aquest post de J.K. Rowling a Twitter ha servit per aclarir els detalls del que serà el vuitè llibre de la saga Harry Potter, que va ser anunciat fa poc i que havia emocionat els fans i seguidors de la sèrie.

#NotANovel, #NotAPerquel. Això vol dir que el llibre no serà novel·la sinó que serà una transcripció de l'obra de teatre que està previst que s'estreni el pròxim 30 de juliol a Londres. Una transcripció del guió de l'obra de teatre, vaja. 'Harry Potter y el niño maldito' estarà protagonitzat per Albus Severus Potter, el fill de Harry, que sembla que no voldrà seguir amb la tradició familiar. L'obra de teatre serà la continuació de l'últim llibre de la saga, que acaba amb Albus agafant el tren cap a Hogwarts, a l'andana 9 i 3/4 i direcció a l'escola de màgia. Així doncs, es descarta totalment que el vuitè llibre sigui una preqüela de la saga amb els pares d'en Harry com a protagonistes.

També s'ha sabut que l'obra de teatre tindrà com a protagonistes el mateix Harry Potter, que s'ha convertit en treballador del ministeri de màgia, i també hi apareixen la seva dona Ginny. Han passat 9 anys des de l'últim llibre de Harry Potter, i ara els fans de la saga poden dormir tranquils al saber que el vuitè llibre, que no serà una novel·la, sortirà a la venda aquest mes de juny.

Últimes notícies

    Publicitat