Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Zoo vol canviar la definició de zoo
Notícies / Ciutat

El Zoo vol canviar la definició de zoo

Zoo siglo XXI

"Lugar en que se conservan, cuidan y a veces se crían diversas especies animales para que sean contempladas por el público y para su estudio". Així defineix la RAE la paraula 'zoològic'. I això és el que des del Zoo volen canviar. Una definició de zoològic que, diuen, només es focalitza en que es tracta d'un espai on s'exhibeixen animals exòtics al públic.

La tasca importantíssima que el Zoo du a terme pel que fa a educació, recerca i conservació, diuen, es veu relegada a un segon terme a través de definicions com aquesta. "Es deixen de banda aspectes fonamentals com la participació en projectes de conservació i reintroducció d'espècies amenaçades", expliquen des del Zoo.

"És com si la definició d'escola fos: un lloc gran on van els nens petits". Així comença el vídeo que han presentat, l'eix central d'una campanya que vol fer entendre la societat que "el nostre Zoo i el que diu el diccionari, no són el mateix".

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments