Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 10 temes més comentats de l'any a Facebook

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Encara falten un parell de setmanes per dir adéu a aquest 2015 però les llistes d'allò més escoltat, llegit i comentat de l'any comencen a fer-se visibles a la xarxa, i una de les plataformes que s'ha volgut sumar a fer aquests reculls és Facebook. La xarxa social ha donat a conèixer el resum del més comentat d'aquest 2015 pels usuaris. El que més s'ha discutit i sobre el que més s'ha parlat en un llistat encapçalat per les eleccions als Estats Units, que es duran a terme a finals del 2016, els debats de televisió entre els precandidats americans, els atemptats jihadistes de París d'ara fa un mes, la crisi dels refugiats i el terratrèmol del Nepal.

Tot i que la major part són fets tristos que ens recorden que aquest no ha estat un any gaire esperançador per a la humanitat, entre el més comentat a Facebook també hi trobem altres temes com ara el retorn d'Star Wars, les fotos de Plutó que la NASA va publicar en alta resolució, la legalització del matrimoni homosexual als Estats Units i a Irlanda i el debat sobre el vestit blau o negre.

Facebook també ha publicat altres rànquings, com ara els llocs de quals se n'ha parlat més, els polítics més citats, així com les pel·lícules, els esportistes i els programes de televisió més populars.

Temes més comentats:

1.- Eleccions als Estats Units

2.- Atacs jihadistes a París

3.- Crisi dels refugiats de Síria

4.- Terratrèmols al Nepal

5.- Crisi del deute a Grècia

6.- Matrimoni homosexual a Irlanda i als Estats Units

7.- La lluita contra l'ISIS

8.- Atacs al Charlie Hebdo

9.- Manifestacions a Baltimore

10.- Debat sobre la bandera confederada als Estats Units

Últimes notícies

    Publicitat