Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 5 vídeos definitius per acabar d'enamorar-se de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Barcelona és meravellosa. Amb les seves coses bones i dolentes, com totes les ciutats, però amb una energia pròpia que la fa única. I tot i que només passejant pels seus carrers un ja s'adona de la màgia que desprèn, a vegades cal que ens ho recordin amb vídeos.

Alguns són de nit, altres de dia; alguns s'han realitzat amb molts recursos i d'altres amb menys, però tots comparteixen el fet de ser una radiografia acurada i curiosa de Barcelona. N'hi ha que ens han deixat bocabadats i és per això que hem fet un recull de 5 vídeos dels últims anys sobre la nostra ciutat. Tot i que de ben segur n'hi ha molts més, aquests els hauríeu de veure si teniu una miqueta de temps. Val la pena!

1. Aquest ens ha encantat. Es tracta d'un vídeo fet amb més de 26.000 fotos per Rob Whitworth per a l'Agència Catalana de Turisme.

2. 'Midnight Barcelona' és una creació de Pau Garcia i es va dur a terme gràcies a centenars de fotografies estàtiques.

3. Aquest el va fer l'estudi Mammoth fa més o menys un any i no només està enfocat a Barcelona sinó a tota la província.

4. Aquest altre, produït i realitzat per l'estudi 'nueve ojos' ja te gairebé vuit anys i va obtenir un reconeixement en la categoria de Turisme Comercial en el Tourism Film Festival Riga 2011. 

5. Aquest últim és un vídeo d'un drone per Barcelona, sense cap història al darrere, però sempre és xulo veure la ciutat a vista d'ocell.

Últimes notícies

    Publicitat