Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 72 nous emojis que tindrem a partir del 21 de juny

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

S'ha acabat escriure missatges de WhatsApp dient que aneu a fer la compra. Tampoc farà falta que digueu que voleu menjar un kebab, ni que el que acabeu de dir és mentida. A partir del 21 de juny, WhatsApp inclourà emojis com el del carret de la compra, un kebab, un emoji amb el nas llarg de tant mentir, un altre mocant-se... 72 noves maneres de comunicar accions quotidianes que ens faran la vida més senzilla. O potser més simple i buida. Sigui com sigui, a partir del dia 21 tindrem aquestes noves emoticones al smartphone, amb novetats importants i d'altres dibuixets que no sabem molt bé per què els farem servir.

Les crítiques parlen d'una continuada tendència sexista als emojis: les dones segueixen apareixent poc i malament (les conilletes ballant fan vergonya aliena) i hi ha poca presència de dones treballadores entre els emojis. A banda d'això, si hi ha un emoji que crida l'atenció és el de la paella. La pressió popular i una campanya a Twitter encapçalada per l'humorista Eugeni Alemany han fet que finalment la paella sigui emoji a WhatsApp. Es tracta, que quedi clar, d'una autèntica paella valenciana: amb bajoqueta (mongeta tendra), garrofó, pollastre... I bé, un tros de carn no identificat.

Potser més endavant crearan la 'Ritaemoji'...

Bromes a part, els 72 nous emojis que apareixeran al mòbil en un parell de setmanes també inclouen un whisky 'on the rocks', un tros de bacó, un goril·la, un emoji cowboy... N'hi ha per escollir!

Últimes notícies

    Publicitat