Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els antics cinemes Maremagnum seran un centre d'interpretació marina

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa un parell d'anys que els cinemes Maremagnum van tancar portes. Van ser 20 anys de cinema comercial on vam poder veure pel·lícules com Titanic o Star Wars, però els números no sortien i Cinesa va decidir abaixar la persiana.

Des del seu tancament, la zona dels cinemes Maremagnum es va quedar orfe, però això podria canviar si el projecte Sea Experience Barcelona es du a terme. Es tracta d'un centre d'interpretació marina, o el que és el mateix, un espai on explicar, de manera audiovisual, històries sobre la pesca a Barcelona, però també sobre la nàutica o la investigació dels tresors que amaga el fons marí. A més, la idea és que sigui un espai de referència en esdeveniments relacionats amb el mar i ja s'ha arribat a un acord perquè el Sea Experience sigui la seu del Barcelona World Race, en la pròxima edició.

El projecte s'hauria d'inaugurar a finals de 2018, si no hi ha cap contratemps. Però el problema pot ser que el districte de Ciutat Vella no sembla estar a favor de crear un espai que diuen és "inadequat", segons Gala Pin. En tot cas, l'Institut de Ciències del Mar, el Museu Marítim o la Confraria de Pescadors veuen amb bons ulls un projecte que si no es torça, ens aproparà al mar a través de la realitat virtual més moderna.

Últimes notícies

    Publicitat