• Blog
  • Menjar
0 M'encanta
Guarda-ho

Els barcelonins, addictes a anar a restaurants

Els barcelonins, addictes a anar a restaurants

Hi ha avis, pares i mares que no ho entenen. "Això de dinar i sopar fora de casa, sense cap motiu aparent, no és normal", diuen. Potser no ho era fa uns anys, quan se sortia a sopar a un restaurant en ocasions especials com celebracions d'aniversari o dates importants. "Què és això de sopar fora de casa fins a tres dies a la setmana?" acostuma a dir-me la meva àvia. I té raó, però ho seguim fent. I ara que s'ha publicat l'estudi FoodISDIgital encara tinc més clar que per als barcelonins, això d'anar a restaurants és com una droga: no podem deixar de fer-ho i cada vegada ens agrada més i més.

L'estudi, que ha analitzat els hàbits de consum i de comportament dels consumidors en les reserves en línia de restaurants, ha conclòs que els barcelonins mengem fora de casa un 5% més que la mitjana estatal. Som els que més ens agrada gastar-nos els quartos anant a restaurants, tot i que quan ho fem sabem com escollir, ja que paguem un 25% menys que els madrilenys. A més, tenim un nivell d'exigència molt alt i quan no estem contents amb el servei ofert reclamem gairebé sempre: fins a un 97% dels barcelonins ho fa, en comparació amb el 75% de la mitjana estatal. Per altra banda, tampoc admetem despeses addicionals quan fem una comanda a través d'internet, ja que només el 19% les accepta, una xifra baixa, comparat amb el 44% de la mitjana a tot l'Estat.

Comprovat: ens agrada gastar-nos els diners menjant fora de casa, però exigim un nivell de qualitat acord amb la quantitat que paguem. Com ha de ser!

 

 

Advertising
Advertising
For any feedback or for more information email

Comentaris

0 comments