Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els barris de Barcelona on més es lliga amb el mòbil
Notícies / Coses Divertides

Els barris de Barcelona on més es lliga amb el mòbil

Mercat de Santa Caterina
Photo: Lottie Chesterman Mercat de Santa Caterina

De tota la vida, lligar no ha estat igual de fàcil a un bar que a una biblioteca. Ni es lliga igual a una discoteca que a una sala de concerts de música clàssica. I també és diferent buscar parella al barri de Sagrada Família que a Sarrià. Això és el que expliquen des de Happn, aplicació mòbil per conèixer gent que permet trobar persones amb les quals ja t'has trobat i voldries tornar a veure.

Aquesta aplicació ha fet un anàlisi basant-se en els paràmetres de densitat dels encreuaments dels seus usuaris –tenen gairebé un milió a tot l'Estat–, i ha volgut conèixer quins són els barris més freqüentats i en els quals hi ha més trobades de Barcelona. Com és d'esperar, els barris més animats i amb més vida nocturna són els que ocupen les primeres posicions. Els més turístics, comercials i amb una mitjana d'edat més baixa.

Si busqueu parella o simplement voleu conèixer gent, poseu-vos macos i polits i sortiu al carrer, però no a qualsevol barri: primer fixeu-vos en aquest rànquing!

 

 

Els barris de Barcelona on més es lliga amb el mòbil:


1 Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera


2 Eixample


3 La Barceloneta i la Vila Olímpica


4 La Sagrada Família


5 Hostafrancs


6 Diagonal Mar


7 La Sagrera


8 Sarrià

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments