Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els continguts temporals arriben a WhatsApp

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Primer va ser Snapchat, amb les fotografies efímeres. Després va ser Instagram, que va agafar la mateixa idea per fer les conegudes com Instagram Stories, petites peces audiovisuals que desapareixen després de 24 hores. Facebook no va voler quedar-se enrere i fa pocs dies va llençar la mateixa opció i ara ha estat WhatsApp qui ha volgut oferir aquests tipus de continguts temporals. Ja es poden crear actualitzacions d'estat a WhatsApp amb imatges, gifs o vídeos que desapareixen després d'un dia.

Per gaudir d'aquesta nova eina heu d'actualitzar l'aplicació, i ja podreu compartir moments i situacions que els vostres contactes veuran només durant 24 hores. Fins ara, a l'estat de WhatsApp només es podia posar textos breus o opcions com 'al cinema', 'ocupat' i d'altres estats senzills, però ara ja no caldrà anar a Instagram per compartir moments quotidians amb els nostres 'amics'.

A més, aquests podran respondre a aquests nous estats a través de missatges privats, de la mateixa manera que passa a Instagram. Es compleixen vuit anys des que WhatsApp va néixer i, tal com expliquen al blog de l'aplicació, per celebrar-ho han volgut crear "aquesta nova i millorada funció que et permetrà mantenir informats als teus contactes de WhatsApp d'una forma divertida i senzilla".

Últimes notícies

    Publicitat