Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els grups més curiosos de MeetUp Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Internet ha canviat la forma com ens relacionem. Les xarxes socials han aplanat molt el camí a l'hora de conèixer gent amb gustos similars, i una de les plataformes que millor ho ha sabut fer és MeetUp. Aquesta eina, amb més de 20 milions de membres a tot el món, va néixer l'any 2002 i permet que els seus usuaris es reuneixin, a través de grups creats a la xarxa, per gaudir d'interessos comuns: esport, cultura, aventura, art i centenars d'aficions més.

Algunes són molt típiques, com també quedar per anar en bici o descobrir els monuments de la ciutat. Interessants sí, però aficions corrents, al cap i a la fi. D'altres són bastant més singulars o poc comunes, per dir-ho d'alguna manera. Si us agradaria aprendre a ser 'un home atractiu a Barcelona', necessiteu classes pràctiques per construir una relació de parella ràpidament o sentiu la necessitat d'aprendre a ser una sirena, MeetUp és la vostra salvació.

No beses a los sapos: coaching para mujeres

Els gripaus no molen. Per això, el que vol aquest grup (ep, de gairebé 300 dones) és que si busqueu parella no us equivoqueu a l'hora d'escollir. Tècniques de flirteig i seducció. Arrrgggh!

Sirenas Barcelona

Potser no ho sabies, però hi ha més de 60 futures sirenes a Barcelona. Es reuneixen a la platja de Barcelona, es posen les cues d'escames i... a l'aigua! Aquest grup et farà estimar aquests mites i convertir-te en una d'elles. No és conya.

Asociación Cultural Conquest Group

Amants del combat medieval i de les lluites antigues, aquí teniu 43 guerrers disposats a tot per l'honor del grup. Jocs de rol en viu i en directe!

Pokémon Group

D'acord, de moment només són deu membres, però deu ja és una comunitat, o no? Els fans d'un dels videojocs més famosos del món també tenen el seu punt de trobada a MeetUp.

Buen rollito mamis y papis con y sin niños 30-40

Amb un reclam així, qui no voldria entrar en aquest grup?144 membres té aquesta comunitat que el que vol és reunir-se per anar de festa o fer canyes. I barbacoes. 'Buen rollito'! 

Claus per ser un home atractiu a Barcelona

El títol ho diu tot. Voleu treure-us la por de sobre i lligar més que George Clooney, Chris Evans i David Verdaguer junts? No dubteu a contactar amb la gent d'aquest grup i la vostra vida canviarà. A Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat