Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els hotels més singulars de Catalunya
Notícies / Coses Divertides

Els hotels més singulars de Catalunya

Les Cols Pavellons
Les Cols Pavellons

Triar hotel pot resultar molt senzill si el que es busca és un allotjament a preu acceptable, decoració correcta i una bona localització. A Catalunya hi ha molts i molt bons hotels que satisfaran els clients més conformistes, però atenció perquè també tenim alguns dels més singulars de l'Estat. Cubs de vidre al mig de la muntanya, cabanes als arbres, habitacions al circ, palauets medievals... Si dormiu en una habitació d'hotel comú a Catalunya, és perquè voleu!

 

Les Cols

Us imagineu dormir en un pavelló envidriat enmig de la natura, envoltat d'arbres, aigua i vegetació? Sòl i parets de vidre, la llum penetrant de manera natural i molta calma és el que trobareu a Les Cols. A més, el restaurant de l'hotel té dues estrelles Michelin, per si us voleu donar un caprici. Preu: 300 euros la nit.

 

©Booking.com

 

 

 

 

 

 

 

©Booking.com

 

 

 

Milestrelles

"No deixem que el sostre ni les parets ens impedeixi gaudir de les estrelles, sense oblidar la intimitat que necessita una nit romàntica en parella", diuen a la web de Milestrelles. Aquí la fórmula és la següent: dormir en habitacions amb forma d'esfera en què podreu veure el cel obert en tot moment. Preu: 236/246 euros la nit.

 

 

 

 

 

 

 

Cabanes als arbres

Si sempre heu volgut dormir en contacte directe amb la natura i entre el fullatge dels arbres, aquest és el vostre hotel. Tindreu una sensació d'intimitat i llibertat única en un bosc preciós de Catalunya, a la comarca de la Selva. Preu: 120/140 euros per nit.

 

 

 

 

Hotel Iglú Grandvalira (Andorra)

D'acord, l'hotel no està a Catalunya, però Andorra queda molt a prop. Es troba a 2.350 metres d'altitud i està construït totalment amb neu. Té bar, terrassa, 5 habitacions i fins i tot zona spa amb dos jacuzzis. No sabem si això de dormir a diversos graus sota zero és agradable, però serà una experiència única, segur. Preu: uns 50 euros per persona (habitació compartida amb sis persones).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotel - Circ Raluy

Si us apassiona el circ i voleu viure'l en primera persona aquest és el vostre hotel. "Possiblement l'únic hotel itinerant del món", diuen al seu web. Dormireu en un carruatge en una habitació amb llit doble, saló amb TV, fins a dos llits extres (amb suplement de 50 euros per llit), bany complet, calefacció, aire condicionat i minibar. Preu: 200 euros per dia habitació doble.

 

 

 

 

 

 

El Palauet de la Muralla

Si us va el rotllo medieval i us agraden els mobles antics, les pintures remotes i la història, heu d'anar al Palauet de la Muralla de Balaguer. En els seus orígens va ser hospital i durant el segle passat, un convent i escola de monges. Preu: 95 euros habitació doble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Far Hotel

Aquest hotel sorprenent és a Llafranc, a la Costa Brava. És un edifici del segle XVIII situat sobre un penya-segat. Imagineu la vista... Increïble! Preu: 185 euros una nit habitació doble.

 

 

 

 

 

Advertising
Advertising