Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els imprescindibles del Serielizados Fest

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

La programació va carregada, però no patiu, us donem un cop de mà. Per tots aquells que teniu pensat acostar-vos al CCCB el 21 i el 22 d’abril per gaudir del Serielizados Fest, aquí teniu la nostra tria dels 10 imprescindibles.

  1. Tony Grisoni: Guionista de la magnífica 'The Young Pope' i mà dreta de Terry Gilliam en els seus projectes més esbojarrats (com ‘Fear and Loathing in Las Vegas’ i el seu film maleït 'The Man Who Killed Don Quixote', que sembla que per fi veurà la llum), Tony Grisoni tindrà molt a compartir sobre la seva particular escriptura en una conversa amb Toni Garcia Ramon.
  2. Italian Noir: Ludovica Rampoldi, Leonardo Fasoli i Maddalena Ravagli són algunes de les ments al darrere del Noir italià més destacable del panorama contemporani. (qui no ha sentit a parlar de 'Gomorra'?) Al Serielizados Fest, reflexionaran sobre la importància d’aquest fenomen en l’audiovisual italià i presentaran material dels seus nous projectes, 'Il Commissario Maltese' i '1993'
  3. La no-ficció: Arran d’una de les propostes més estimulants de la temporada, la sèrie de no ficció 'Muerte en León', el periodista mediàtic per excel·lència Jordi Évole seurà a parlar amb els seus creadors Justin Webster i Enric Bach, i amb l’autor de 'Tor: la muntanya maleïda', Carles Porta, per traçar un recorregut entre les opcions que hi ha a l’hora de narrar la realitat.
  4. Valkyrien: Estrena, i a sobre en pantalla gran, del darrer gran èxit de la televisió noruega, que, com és tradicional en la seva millor ficció, ve carregat de personatges al límit de la moralitat i amb una trama complexa i fosca. La presentarà el seu productor Eric Vogel, que al matí ja haurà parlat dels detalls de la seva creació a la Sessió PRO del Festival. Alerta perquè hi ha qui diu que és la nova 'Breaking Bad'
  5. El Fin de la Comedia: Ja van ser aquí per presentar la primera temporada, i no podien no retornar amb la segona. Miguel Esteban i Raúl Navarro presentaran el primer capítol de la nova entrega sobre les peripècies d’Ignatius Farray, i després participaran en un Q&A moderat per Marc Crehuet, dramaturg i director de ‘El Rei Borni’.
  6. Nit i dia: Aquesta serà una oportunitat única per als fans de 'Nit i Dia': l’última gran aposta de TV3 per la ficció televisiva de primer nivell té nova temporada, i dos dies abans de la seva emissió per la tele, es pre-estrenarà en exclusiva al Serielizados Fest. Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Conxa Orea, Manuel Huerga, Oriol Paulo, Mar Ulldemolins i David Verdaguer (creadors, directors, guionistes, productors executius i actors) respondran a les preguntes del públic en acabar la projecció.
  7. Homenatge a Narciso Ibáñez Serrador: Mite entre mites de la historia de la televisió a Espanya, el conegut com a Chicho va revolucionar RTVE amb el recull de narracions de terror 'Historias para no dormir' i el concurs 'Un, dos, tres… Responda otra vez'. El Serielizados Fest pre-estrena el documental ‘Imprescindibles dedicat a la seva figura, amb una presentació a càrrec de l’erudita serièfila Concepción Cascajosa.
  8. Paquita Salas: Els creadors de Paquita Salas, Javier Ambrossi i Javier Calvo, i el seu protagonista Brays Efe, mostraran el capítol pilot i xerraran sobre l’èxit a internet de la web-sèrie espanyola de l’any, que, amb un cop d’efecte mai vist, van endur-se una mà de premis als darrers Feroz.
  9. Documentals: El Serielizados Fest mai no deixa de banda documentals que no són fàcils de veure per les nostres contrades i que es relacionen amb l’actualitat de les sèries, i aquest any la tria no podria ser millor. Per una banda, 'David Wants to Fly' explora l’estranya relació entre David Lynch i un centre de Meditació Transcendental hindú, i per l’altra, a 'The Last Laugh' grans de la comèdia com Sarah Silverman i Mel Brooks es plantegen quins són els límits de l’humor. Doble ració!
  10. El ministerio del tiempo: Com no podia ser d’altra manera, no falla la que ja s’ha convertit en cita anual obligada amb el creador de 'El Ministerio del Tiempo', Javier Olivares. Enguany, dialogarà amb els 'ministéricos' que hi hagi a la sala i presentarà una sorpresa relacionada amb la nova temporada de la sèrie.

Compra el teu abonament pel Festival o la teva entrada de dia aquí.

Últimes notícies

    Publicitat