Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els iots més cars del món, a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Pagaríeu 25.000 euros per una setmana de vacances a un iot de luxe? Invertiríeu el sou d'un any (o més) en cinc dies a alta mar dins d'un vaixell que és més luxós que un hotel de cinc estrelles?

Si les respostes a aquestes preguntes són afirmatives, aquests dies heu de passar-vos pel Port Vell de Barcelona, on s'hi du a terme la fira dels iots més cars i exclusius del món. És la primera vegada que la nostra ciutat acull una trobada d'aquest tipus, on s'hi poden veure els superiots més espectaculars del món. I si teniu estalviats uns quants milers d'euros, els podeu reservar per a l'estiu.

Són exactament 58 iots que es podran veure al Port Vell fins dijous 27 d'abril, i que es lloguen per preus inassumibles per a la majoria de barcelonins: des dels 25.000 euros del iot més 'modest' als 750.000 euros, per una setmana, que costa l'Indian Empress. És un dels més luxosos del món, mesura 95 metres, té una tripulació de 30 membres entre els que s'hi troben els millors cuiners i extres com un espectacular piano bar o jacuzzi.

El negoci dels superiots de luxe al món genera més de 2.000 milions d'euros anuals, i aquesta setmana, els més cars estaran al port de Barcelona, parada cada cop més imprescindible per als iots més ostentosos.

©Indian Empress

Últimes notícies

    Publicitat