Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els llibres més venuts

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

LibriRed, la plataforma de gestió de la cadena del llibre impulsada per la Cambra del Llibre de Catalunya i la Confederación Española de Gremios y Asociados de Libreros ha donat a conèixer el rànquing Top 10 de llibres més venuts a Catalunya l'última setmana. La plataforma integra cada dia les dades de venda de 480 punts de venda de llibres a tot l'Estat i és gràcies a això que avui podem saber quins són els llibres que més estan agradant a casa nostra.

Desglossats en les catagories de ficció, no ficció i infantil/juvenil, tant en català com en castellà, a la llista hi trobem obres d'autors com Albert Espinosa, Isabel Allende, Xavier Bosch, Camilla Läckberg o Jeff Kinney.

A continuació n'hem destacat els 3 llibres més venuts de cada categoria en català, però si voleu consultar les llista de venta de les últimes setmanes (en els dos idiomes) ho podeu fer aquí.

Ficció:

1.- Paula Hawkins - La Noia del tren. 2 milions de vendes en 3 mesos als EUA. La Rachel agafa cada matí el mateix tren i s'obsessiona amb una parella que no pot evitar mirar cada vegada que hi passa amb el tren, fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra.

2.- Xavier Bosch - Algú com tu. El Jean-Pierre Zanardi, galerista a la Rive Gauche, és un esperit lliure. La Paulina Homs, de vida tranquil·la i familiar a Barcelona, arriba a París per al casament de la seva cosina.

3.- RJ Palacio - Wonder. August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

No ficció:

1.- Carla Zaplana - Sucs verds. En aquest manual s'explica la història d'amor de l'autora amb els sucs verds i et proposa trenta fàcils receptes elaborades amb verdures i fruites per cuidar per dins i per fora.

2.- Josep Maria Esquirol - La Resistència íntima. Atent i profund assaig sobre la condició humana. El seu autor ens descobreix de quina manera tenir cura d'un mateix aporta llum i calor als que estan a prop, protegint-los i servint-los de guia en el camí.

3.- Keri Smith - Destrossa aquest diari. La reconeguda il·lustradora Keri Smith anima els propietaris d'aquest diari a cometre actes "destructius" foradant les seves pàgines, afegint fotos per dibuixar a sobre o pintar les fotos amb cafè, amb la intenció d'experimentar el veritable procés creatiu.

Infantil/Juvenil:

1.- Jeff Kinney - Diari del Greg 9. Ruta Infernal. Un viatget amb la família pot ser una cosa la mar de divertida si no ets de la família Heffley.

2.- Monica Usart - Mirant el cel. A en Berenguer li encanta mirar el cel amb el seu avi i descobrir els fenòmens que ens porten cadascuna de les quatre estacions.

3.- Anna Canyelles - La Nit de Sant Joan. Tot està preparat per a la revetlla de Sant Joan. Però, on s'ha ficat en Jan i el gos? La Valentina, la seva germana, el busca. Pot ser que tingui por dels petards? Pot ser que es perdi la revetlla de la nit màgica?

Últimes notícies

    Publicitat