Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els llibres més venuts

Per
Pau Roca
Publicitat

LibriRed, la plataforma de gestió de la cadena del llibre impulsada per la Cambra del Llibre de Catalunya i la Confederación Española de Gremios y Asociados de Libreros ha donat a conèixer el rànquing Top 10 de llibres més venuts a Catalunya l'última setmana. La plataforma integra cada dia les dades de venda de 480 punts de venda de llibres a tot l'Estat i és gràcies a això que avui podem saber quins són els llibres que més estan agradant a casa nostra.

Desglossats en les catagories de ficció, no ficció i infantil/juvenil, tant en català com en castellà, a la llista hi trobem obres d'autors com Albert Espinosa, Isabel Allende, Xavier Bosch, Camilla Läckberg o Jeff Kinney.

A continuació n'hem destacat els 3 llibres més venuts de cada categoria en català, però si voleu consultar les llista de venta de les últimes setmanes (en els dos idiomes) ho podeu fer aquí.

Ficció:

1.- Paula Hawkins - La Noia del tren. 2 milions de vendes en 3 mesos als EUA. La Rachel agafa cada matí el mateix tren i s'obsessiona amb una parella que no pot evitar mirar cada vegada que hi passa amb el tren, fins que un dia veu una escena que la deixa de pedra.

2.- Xavier Bosch - Algú com tu. El Jean-Pierre Zanardi, galerista a la Rive Gauche, és un esperit lliure. La Paulina Homs, de vida tranquil·la i familiar a Barcelona, arriba a París per al casament de la seva cosina.

3.- RJ Palacio - Wonder. August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

No ficció:

1.- Carla Zaplana - Sucs verds. En aquest manual s'explica la història d'amor de l'autora amb els sucs verds i et proposa trenta fàcils receptes elaborades amb verdures i fruites per cuidar per dins i per fora.

2.- Josep Maria Esquirol - La Resistència íntima. Atent i profund assaig sobre la condició humana. El seu autor ens descobreix de quina manera tenir cura d'un mateix aporta llum i calor als que estan a prop, protegint-los i servint-los de guia en el camí.

3.- Keri Smith - Destrossa aquest diari. La reconeguda il·lustradora Keri Smith anima els propietaris d'aquest diari a cometre actes "destructius" foradant les seves pàgines, afegint fotos per dibuixar a sobre o pintar les fotos amb cafè, amb la intenció d'experimentar el veritable procés creatiu.

Infantil/Juvenil:

1.- Jeff Kinney - Diari del Greg 9. Ruta Infernal. Un viatget amb la família pot ser una cosa la mar de divertida si no ets de la família Heffley.

2.- Monica Usart - Mirant el cel. A en Berenguer li encanta mirar el cel amb el seu avi i descobrir els fenòmens que ens porten cadascuna de les quatre estacions.

3.- Anna Canyelles - La Nit de Sant Joan. Tot està preparat per a la revetlla de Sant Joan. Però, on s'ha ficat en Jan i el gos? La Valentina, la seva germana, el busca. Pot ser que tingui por dels petards? Pot ser que es perdi la revetlla de la nit màgica?

Últimes notícies

    Publicitat