Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els 'paperboys' més famosos de la història

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Si dimecres al matí camineu pel carrer i us trobeu Lluís Homar o Nausicaa Bonnín donant-vos un Time Out –xulíssim, per cert– no penseu que esteu encara adormits! És més que probable que realment siguin ells. I és que moltes cares conegudes de la cultura han volgut participar en el llançament de la nova etapa de la revista i aquest dimecres 14 de setembre s'escamparan per diversos punts de la ciutat per ajudar-nos a fer arribar el nou Time Out Barcelona a tothom que el vulgui. I quan diem moltes cares conegudes, realment volem dir moltes: David Carabén (líder de Mishima), Josep Maria Portavella (The Chanclettes), Flora Saura (periodista), Pere Arquillué (actor), Llucia Ramis (escriptora), Pol López (actor), Lluís Homar (actor), Pau Miró (dramaturg), Lyona (il·lustradora), David Selvas (actor), Tortell Poltrona (pallasso), Max i Stefano Colombo (xefs), Màrius Serra (escriptor), Miqui Puig (músic) i Nausicaa Bonnín (actriu)!!! Tots ells estaran entre les 9 i les 10 del matí donant-vos una revisa que esperem que us agradi tant com a nosaltres.

No cal dir l'alegria i l'immens orgull que és per a nosaltres que tots aquests motors de la cultura vulguin compartir aquest moment tan important per a la revista. Perquè a partir d'aquest dimecres ja no trobareu el Time Out al quiosc ni, atenció, haureu d'obrir el moneder per aconseguir-lo. Ens trobareu a més de 150 llocs distribuïts per la ciutat: alguns són establiments –botigues, bars, restaurants, biblioteques...– i d'altres són punts al carrer, on cada dimecres al matí hi haurà persones que us posaran a la mà la revista que hem parit durant la setmana.

Per cert, aquest 14 de setembre l'equip de Time Out Barcelona també ens repartirem per la ciutat entre les 9 i les 10 h per entregar-vos la revista i conèixer-vos personalment. Veniu a saludar-nos!

Últimes notícies

    Publicitat