Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els Reis van de rebaixes

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Quan comencen les rebaixes, el 28 de desembre o el 7 de gener? Resulta que ja no cal esperar fins l'endemà de Reis –dia oficial de l'inici de rebaixes segons el web de l'Agència Catalana de Consum– per comprar amb descompte (obviarem que ara un es pot firar a preus a la baixa 24/7). Els canvis en les normatives comercials que s'han produït en els darrers dos anys, més l'existència de lleis, recursos i contralleis, fan que les grans cadenes puguin adherir-se al marc legal que més els convingui, l'estatal o l'autonòmic, per donar el tret de sortida a la campanya de descomptes.

Urban Outfitters ha començat fort i des d'avui ja ofereix un 50% a la botiga física, i també online. Expliquen que el percentatge de descompte anirà augmentant, i que de cara al dia 7 de gener els preus estaran més rebaixats. Un moviment similar ha seguit COS, del grup H&M, on des d'ahir es poden trobar jerseis, abrics i pantalons amb un 30 i un 50% de descompte (atenció perquè a l'aparador de la germana & Other Stories llueix un petit rètol de rebaixes). Encara que a peu de carrer es visualitzi poc o de forma discreta, també trobareu productes rebaixats a Bimba & Lola (fa el 40% en una selecció de peces), Comptoir des Cotonniers (la marca francesa se n'han fet ressò a través de les xarxes, i han avisat els clients més fidels, diuen), i la botiga Casas del Portal de l'Àngel.

És decisió de cada botiga o marca de sumar-se o no al període de rebaixes. Els goliats, les grans cadenes, competeixen amb els davids, el petit comerç; alguns d'aquests no es queden enrere i ofereixen preus nadalencs (visiteu On LandIvori i Mirlett, al Born). D'altres com Med winds, Boo i Trait esperaran la data oficial del 7 de gener...

Últimes notícies

    Publicitat