Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
The Rolling Stones
© Shutterstock The Rolling Stones

Els Stones tornen a Barcelona al setembre

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Ho ha anunciat la promotora Doctor Music: el proper 27 de setembre, un dimecres, tocaran The Rolling Stones a l'Estadi Olímpic de Barcelona. Serà dins la gira Stones-No Filter, la continuació de la gira sud-americana de l'any passat que va culminar en un històric concert a l'Havana.

Les entrades es podran adquirir només on-line a partir de les 10 h. del 16 de maig, a doctormusic.com i ticketmaster.es. Seran entrades nominals, i cada usuari podrà adquirir un màxim de vuit entrades que hauran d'anar a nom d'un dels assistents concert. El preu anirà de 86 a 290 euros.

Segons podem veure en el repertori recent de la gira, Jagger i companyia toquen un parell de cançons del seu darrer disc, 'Blue and Lonesone' (2016) (un recull de versions del blues de Chicago que els va inspirar en els seus orígens) i el granat repertori de clàssics universals de sempre: 'Gimme Shelter', 'Paint it Black' o 'Jumpin' Jack Flash' entre d'altres. Ara bé, com a recompensa als fidels també deixen anar un parell o tres de cançons sentides i escabroses: com el sagnant blues-folk 'You Got the Silver' (cantada per Richards) o l'himne gay 'sadomaso' 'When The Whip Comes Down'.

Richards i Jagger han deixat anar dues declaracions que no passaran a la història: «Ei nois, som-hi! Ens veiem allà!» (Richards) i «Estic molt emocionat de tornar de gira a Europa aquesta tardor» (Jagger).

Últimes notícies

    Publicitat