Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els usuaris d'iPhone ja poden ensenyar el dit del mig

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Usuaris de WhatsApp, quin és l'emoji –les emoticones que fem servir en aquesta aplicació de xat per a telèfon mòbil, la flamenca, la caca, l'smiley amb cors als ulls, etc.– que més heu trobat a faltar durant les vostres converses dactilars? És probable que un dels que més hagueu enyorat sigui el d'ensenyar el dit del mig, aquest gest groller que pot ser tan pràctic per expressar els vostres sentiments.

Doncs bé, si és el vostre cas i a banda de ser usuaris de WhatsApp ho sou també d'iPhone, esteu de sort, perquè l'última actualització del sistema operatiu del vostre telèfon mòbil incorpora aquest gest al catàleg d'emojis.

Si no sou particularment aficionats a ensenyar el dit del mig, segur que l'actualització també us pot donar alegries, perquè l'iOS 9.1 incorpora 184 emojis nous.

Entre les noves adquisicions hi ha un 'smiley' amb ulleres i cara de repel·lent, una mà fent banyes –que farà les delícies dels més rockers–, la salutació 'trekkie', un unicorn, un gall dindi, un tros de formatge (per fi!), una ampolla de cava (o de xampany), crispetes, un frankfurt i menjar mexicà. Si us feu creus que el 'taco' i el 'burrito' hagin entrat a l'Olimp dels emojis abans que la paella, no desespereu: segons el blog de l'Emojipedia, tindrem paella a mitjan 2016.

Entre els nous emojis més curiosos, hi ha el símbol de l'àtom i el símbol de radioactivitat (nuclear sí?). Però també un 'man in black' levitant, amb americana i ulleres de sol. Potser aviat ens preguntem com havíem pogut viure sense ell tot aquest temps.

Últimes notícies

    Publicitat