Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ens han donat un premi GAC!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estem de celebració, ja ho veieu. Dimarts a la nit, al MACBA, el Gremi de Galeristes d’Art de Catalunya va celebrar la Nit del Galerisme, que enguany arribava a la desena edició, i va fer entrega dels premis GAC. L’artista Perejaume i la galerista barcelonina Mariana Draper van rebre els guardons honorífics. I el jurat va reconèixer la tasca de Time Out amb el premi al millor mitjà de comunicació, pel seu suport i difusió a l’escena artística de Barcelona.

En el seu comunicat, el jurat va destacar especialment la sensibilitat amb què s’elaboren les pàgines de la secció Art, que coordina l’Eugènia Sendra –periodista i llicenciada en Història de l’Art– i que compta amb la col·laboració de dos crítics estrella, l’Aina Mercader i en Ricard Mas. “Aquest jurat s’ha fixat en particular amb el rigor amb què es tracten els articles i entrevistes amb els quals es nodreix un públic tan divers com imprevisible, format per infatigables amants de l’art”, deia el veredicte. Ens han donat un premi GAC!

En els deu anys de trajectòria dels premis GAC s’han repartit més de cent guardons als diferents agents relacionats amb el món de l’art. En aquesta edició també han estat guardonats la Fundació Sorigué, la galeria Àngels Barcelona, la crítica Bea Espejo, els comissaris Gregorio Díaz Ereño i Elena Martín, l’exposició Carlos Saura. Fotògraf i els artistes Carlos Pazos i Mar Arza.

En els últims mesos, a la secció d’Art de Time Out hi han aparegut artistes de diferents edats, nacionalitats i disciplines. Hem entrevistat personatges consagrats de casa nostra, de la talla Jaume Plensa i Antoni Miralda, i d’altres de molt més joves i incendiaris com Maria Pratts. Hem parlat del pintor irlandès Robert Janz, del fotògraf americà Peter Hujar i de l’escultora portuguesa Ana Jotta. De l’exposició d’Oteiza i del festival Loop. Hem apostat per noms com Asier Mendizabal i Oriol Vilanova. I esperem seguir acompanyant aquest ecosistema durant molts anys més

Últimes notícies

    Publicitat