Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Enviem mitjons pudents a Trump!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Donald Trump s'ha convertit en un dels personatges més famosos i també odiosos del planeta. S'ho ha guanyat ell solet: està al govern dels Estats Units per mèrits propis però també és el blanc de moltisimes protestes a causa de les seves polítiques antiimmigrants, els seus tuits plens d'odi i les seves actituds misògines.

Una de les moltes campanyes que s'estan viralitzant a internet contra Trump vol fer-li saber que, per a molts, fa pudor. I no ens referim a pudor corporal, sinó a les seves retallades de llibertats, els seus murs, la seva actitud dèspota, el seu odi als periodistes i els seus discursos racistes.

Costalamel, un col·lectiu d'artistes indignats, ha endegat una campanya per enviar al president dels Estats Units un paquet amb més de 500 mitjons usats i pudents, juntament amb un missatge ben clar: fas pudor!

Ara més que mai no s'hi val mirar cap a un altre costat. No s'hi val pensar que això no va amb nosaltres, perquè parlem de drets fonamentals i de discursos plens d'odi, racisme i xenofòbia. Per això Costalamel vol que agafem els mitjons que portem "després de tota la jornada laboral, o els del gimnàs, que gairebé caminen sols", els fiquem on puguem i hi adjuntem una nota explicant per què estem disconformes amb les seves polítiques.

Ja n'han rebut gairebé 100, així que si voleu enviar el vostre missatge al president més vell i impopular dels Estats Units. Jo ja he enviat els meus mitjons després de córrer dues hores, anar en bici tot el dia, jugar un partidet de futbol i fer 30 minuts de spinning.

Últimes notícies

    Publicitat