Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Era Electrònica, un tast electrònic del Festival'Era

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Si seguiu amb freqüència la nostra estimada web sabreu què és el Festival'Era. 12 hores de música ininterrompuda amb The Antlers, que aterren com a caps de cartell per a presentar 'Familiars' (2014), The New Raemon, Delorean, Jupiter Lion, Wesphere, Sau Poler i molts més a la masia de Can Gascons de Llagostera.

Això serà el proper 25 de juliol, però ja fa un parell d'anys que els pares del Festival'Era no en tenen prou i munten un petit tast (en versió electrònica) unes setmanes abans del festival. Es diu Era Electrònica, se celebrarà el proper dissabte 4 de juliol -també a la masia de Can Gascons de Llagostera- i servirà com a festa prèvia 'Pool Party', ja que la festa serà de dia en un espai on la piscina serà la protagonista.

El cartell, com no podia ser d'una altra manera, té una àmplia representació d'artistes catalans com Marc Piñol (ex Dj de Mierda), Undo (mític resident de Razzmatazz), el jove Vallès, Optmst o la 'crew' de Discos Paradiso, la genial tenda de vinils de Barcelona i actual motor de l'escena electrònica catalana.

A ells cal sumar-li el cap de cartell, que no és altre que el xilè Ricardo Tobar, conegut per les seves produccions a segells de renom com Border Community (el segell de James Holden) o Cocoon Recordings (dirigit per Sven Vath).

Ja sabeu, si no podeu esperar al Festival'Era 2015, el dissabte 4 de juliol no us perdeu l'Era Electrònica! Aquí hi teniu més informació.

Últimes notícies

    Publicitat