Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es busquen 600 Seat 600 per batre rècord Guinness

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

L'històric Seat 600 celebra el seu 60è aniversari. El 600 és, probablement, el turisme que va revolucionar la conducció a tot l'Estat i un dels models més autèntics que s'han fet mai, produït a partir de la segona meitat del segle XX i fins al 1973. Gairebé se'n van fer 800.000 unitats i ràpidament es va convertir en un èxit comercial sense precedents. Les primeres unitats es van vendre l'any 1957 per uns 400 euros, 65.000 pessetes de l'època!

Seat vol celebrar aquest aniversari d'una manera molt especial. A més de ser el protagonista, els dies 7, 8 i 9 d'abril, de l'esdeveniment 'Espíritu de Montjuïc 2017' presentant alguns models únics, a diverses webs especialitzades i blogs dedicats a l'automobilisme es comenta que Seat vol batre el rècord Guinness fent una trobada històrica. La idea és reunir 600 models de Seat 600 en un mateix espai. La localització escollida seria el Circuit de Catalunya, i la data, el 24 de juny.

Si sou un dels afortunats que encara teniu un Seat 600, estigueu atents perquè molt aviat hi podria haver novetats al respecte. Un rècord Guinness està en joc i és l'hora de treure a passejar aquesta joia de l'automobilisme. Seguirem informant!

©www.welele.es

Últimes notícies

    Publicitat