Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Estrena de la nova temporada de 'Peaky Blinders' als Cinemes Texas

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Tornen els gàngsters del rock’n'roll i en pantalla gran! Peaky Blinders, una de les millors sèries dels últims anys arriba a Espanya de la mà de Wuaki.tv amb l’estrena a Espanya de la tercera temporada. Whisky barat, carrers enfangats, hòsties a mansalva i música de The White Stripes i Nick Cave és el 'combo' que ens ofereix la sèrie de Steven Knight (guionista de 'Promeses de l’Est', i director i guionista 'Locke'…).

La història se centra en el Birmingham dels anys 20 post Primera Guerra Mundial. Un escenari gairebé postapocalíptic governat per uns gàngsters de carrer que tenen com a arma principal la seva boina amb navalles incrustades. Cillian Murphy lidera un càsting estel·lar que et fa sentir dins dels carrers de la ciutat britànica amb una bíblia de personatges que sembla creada pel mateix diable. No hi ha cap personatge positiu. A 'Peaky Blinders' impera la foscor i la corrupció sense un bri d’esperança ni de bondat. Un 'Boardwalk empire' a l'anglesa: sense floritures i directe a l'estómac.

Si voleu gaudir d’aquestes bèsties, veniu al Texas aquest dimecres a les 22 h on es farà la projecció del primer capítol de la tercara temporada amb presentació a càrrec dels crítics Òscar Broc i Josep Maria Bunyol. La sèrie s'estrenarà online a Wuaki.tv el dia després de la projecció, el 26 de maig.

Quan? Dimecres 25 de maig a les 22 hores

On? Cinemes Texas

Quant? Gratis i amb una birra! Inscripció obligatòria

*Accés amb inscripció fins a completar aforament* 

Tràiler de la T3:

Últimes notícies

    Publicitat