Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Estrena de la sèrie britànica 'The Game' als Cinemes Maldà!

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Quan la BBC treu una nova sèrie se li ha de prestar atenció. Com en el cas de la HBO als Estats Units, la televisió pública britànica és en el 99% dels casos sinònim de molt bona ficció. Si t’interessen els espies enmig de la Guerra Freda i a més et declares fanèrrim de la sèrie The Americans de FX, The Game és la teva nova dosi serièfila

Conspiració, paranoia i traicions a punta pala. The Game és un thriller d’espionatge intens, fosc i amb uns actors de traca. Brian Cox i Tom Hughes disfressats d’espies vintage del MI5 són creïbles i aporten el carisme imprescindible que ha de tenir qualsevol ficció de qualitat. La sèrie creada i escrita per Toby Whithouse és una sèrie de tall clàssic que beu de les novel·les de John Le Carré o de Graham Greene i que farà que et sentis en el Londres dels anys 70,  època en què els americans i els anglesos compartien neurosi i un enemic comú: els soviètics. 

La sèrie s’acaba d’estrenar al Regne Unit i ara arriba a Espanya de la mà de Wuaki.tv. La notícia, però, és que, com si es tractés d’una pel·lícula, s’estrenarà a un Cinema! Serà amb un passi únic aquest dijous a les 21h als Cinemes Maldà, gratis i amb cervesa Moritz per a tothom! 

Per anar-hi per la patilla només us hi heu d’inscriure aquí: http://bit.ly/1EhgYeO

Bonus track: 3 sèries sobre espies que no us podeu perdre:

  • The Americans: quan els dolents són els bons
  • The Hour: periodisme i espionatge
  • Alias: la primera perla de J.J. Abrams va ser sobre la història d’un espia

Últimes notícies

    Publicitat