Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ets artista plàstic i vols intervenir finestrals del Poblenou?

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Segur que molts coneixeu l'Open Night del Poblenou, però per als despistats direm que és una nit d'activitats creada pel Poblenou Urban District, obertes a tothom, als espais creatius i comercials del barri: promocions especials als comerços, conferències, exposicions, activitats... i demostracions, com la que aquest any s'estrena i que promet engrescar els joves artistes plàstics de la ciutat. I és que la novetat de l'Open Night d'aquest any, que es durà a terme el 16 de desembre, és el Windows Art Circuit (WAC), "una activitat especial que té l'objectiu de mostrar la creativitat d'artistes plàstics i il·lustradors que intervindran artísticament 10 vidrieres de diferents espais del Poblenou", expliquen des de l'Open Night.

Amb aquesta iniciativa es vol posar de manifest el valor dels artistes plàstics emergents a la ciutat i per això proposen un concurs de selecció per participar al WAC. Les intervencions es faran a 10 finestrals de diferents espais del Poblenou amb una participació de 10 artistes. El 28 de novembre es faran públics els espais i la seva ubicació. "L'organització oferirà material per a l'elaboració de la intervenció artística que l'artista podrà completar amb material propi, sempre que es tracti de retoladors no permanents" i a més, les intervencions guanyadores es mantindran almenys un mínim de cinc dies després de la seva realització. A més d'aquests artistes novells, hi participaran d'altres consagrats que s'anunciaran en breu.

Si voleu participar-hi, només teniu que enviar un correu a comunicacio@poblenouurbandistrict.com indicant a l'assumpte 'Convocatòria WAC' i incloent nom i cognoms o nom artístic, dades de contacte incloent xarxes socials si en disposeu, PDF del portfoli o link al mateix amb imatges de treballs recents o suport web i explicar si actualment esteu rebent formació o fa menys d’un any que l'heu rebut (i esmentar el centre formatiu on s'ha cursat).

Últimes notícies

    Publicitat