Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fair Saturday: un dia d'art i cultura a les ciutats

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

"Inundar d'art i cultura els carrers de més de 20 ciutats de l'Estat l'últim dissabte de cada mes de novembre". Aquest és l'objectiu del Fair Saturday, iniciativa impulsada per la Fundació Solidarters com a contraposició a l'esdeveniment consumista Black Friday que se celebra un dia abans i que dóna el tret de sortida a les rebaixes de Nadal.

El Fair Saturday es va presentar ahir i de moment ja té més de 2.000 artistes confirmats i ambaixadors com Rosana, Judith Jáuregui, Asier Polo o Fran Perea. Es tractarà d'una festa de la cultura en general que portarà més de 100 actes a tot l'Estat relacionats amb la música, el teatre, la dansa, la literatura i les arts plàstiques.

El Fair Saturday situarà l'art en el centre de la societat, així com la solidaritat de la cultura, ja que tots els actes del Fair Saturday seran solidaris: els artistes decidiran si volen participar donant part de l'entrada o recaptant fons, tot fent que en cada acte cultural que es realitzi durant el Fair Saturday es recullin donatius per a una ONG  (la que l'artista decideixi) per tal de mobilitzar més de 100.000 espectadors i recaptar uns 100.000 euros per a donatius. A la pàgina de Facebook de Fair Saturday aniran informant sobre tot. Genial iniciativa!

Últimes notícies

    Publicitat