Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fanàtics de Nit i Dia, atreviu-vos amb el Room Escape oficial de la sèrie!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La sèrie Nit i Dia s'ha convertit en un fenomen televisiu a casa nostra. Un producte d'èxit, que gira entorn els metges forenses, policies i jutges que investiguen i resolen crims obscurs. Protagonitzada per Clara Segura i dirigida per Manuel Huerga i Oriol Paulo, s'està emetent a TV3 i en pocs capítols s'ha convertit en un dels productes televisius de més audiència a la televisió pública.



Des d'aquesta setmana, l'empresa de Room Escape Mystery Escape, que es troba al Poblenou, ens proposa endinsar-nos en l'enigmàtic món de Nit i Dia a través del Room Escape oficial de la sèrie. "Com en el mateix joc, cada cas es resol gràcies al treball en equip. Metges, forenses, policies, jutges i advocats, units per resoldre estranys i macabres crims", expliquen des de Mystery Escape.

La temàtica està basada en la sèrie, en casos reals, pistes verídiques i detalls, que si sou fanàtics de Nit i Dia detectareu ràpidament. En tot cas, si voleu posar-vos al dia amb la sèrie, podeu veure els capítols sencers al web de TV3. I si no sou seguidors de Nit i Dia tranquils, podeu jugar perfectament, ja que no deixa de ser una activitat d'escapament com qualsevol altre, però en aquest cas, totalment enfocada en la famosa sèrie.

Reuniu un grup d'entre tres i cinc persones, feu la reserva i atreviu-vos amb aquest sinistre joc d'escapament!

Últimes notícies

    Publicitat