Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fanàtics del gènere, esteu de sort

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Ja fa un mes que s'ha acabat el Festival de Sitges i et sents orfe. Estàs fart de passejar-te per Video Instan cercant Sèrie B o Z, cansat de buscar torrents de qualsevol peli asiàtica que t'esquitxi una mica de sang a la retina. No acabes de trobar la mescla justa de gore i humor, d'espases i hòsties a mà oberta. Tranquil, ja no hauràs de deixar-te els ulls mirant pelis a YouTube gravades amb ínfima qualitat directament d'una pantalla... La TV t'ha descobert com a espectador i et vol mimar. 

Aquí dues propostes per qui encara té la nostàlgia del Festival de Sitges gratant-li la orella. Fanàtics del gènere, esteu de sort:

  • Into the Badlands

Amants del Matrix dels germans Wachowski, admiradors de les lluites a Kill Bill i de les pelis asiàtiques d'espases i lluita coreografiada... us pensàveu que no, però ha arribat una sèrie pels amants de les arts marcials.

Prepareu crispetes i a deixeu-vos portar per la mescla de gèneres absoluta que fa Into the Badlands, la nova sèrie que ahir va estrenar el canal AMC a l'Estat. Us espera un món postapocalíptic amb una societat feudal regnada per 7 barons (no confondre amb els regnes de Joc de Trons, eh!) i protagonitzada per Daniel Wu, tot un clàssic.

Però si ens permeteu la llicència, atents al nen protagonista, només per la semblança amb Marc Márquez ja es mereix una oportunitat.

AMC

  • Ash vs Evil Dead

Un llibre maleït, invocacions del mal, gore innecessari, giraments de cap de 180º... Sam Raimi torna! I ho fa amb una sèrie de televisió transportant l'univers Evil Dead de nou 30 anys més tard. Bruce Campbell repeteix com a Ash i la maldat continua estant allà. És gairebé una autoparòdia, un divertimento crispetero per als fanàtics d'Evil Dead, de Sam Raimi o d'ambdues dues coses. Una sèrie la mar de catxonda. A Ash vs Evil Dead els ensurts et faran més riure que espant!

Les dues sèries són dues propostes de gènere per gaudir-les deixant la ment en blanc. Sense cap més pretensió que la diversió. Entreteniment de Sèrie B. B de bo.

Starz

Últimes notícies

    Publicitat