Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Farts dels banyadors de sempre? Dissenyeu-vos el vostre!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Arriba la calor. Toca treure el banyador de l'armari i lluir cuixa a la piscina o a la platja. Però quan rescateu la roba d'estiu us adoneu que teniu un banyador totalment passat de moda. No se'l posaria ni el vostre avi. Solució? Comprar-se'n un de nou. Però esclar, arriba el segon problema. No us agrada cap dels que hi ha a la venda. Estampats lletjos, colors massa llampants... sigui com sigui no trobeu el vostre disseny.

Tranquils! Hi ha solució, i és personalitzar-vos un banyador a través d'una fotografia pròpia. La cara del vostre gos, la de la vostra parella o un fons bonic. El que més us agradi! Orlear Brown és el nom de la marca de banyadors que aquest estiu farà que no n'hi hagi ni un d'igual, a les platges o piscines del món. A través de l'aplicació per a Android o IPhone Orlebar Brown #snapshorts, o entrant al web de la marca, podreu dissenyar-vos el vostre propi banyador gràcies a "una eina senzilla i intuïtiva que inclou la possibilitat de fer una fotografia o escollir una imatge de l'arxiu del nostre dispositiu mòbil oferint un ventall infinit de possibilitats: Fotografia, estampats, obres d'art, etc.", expliquen des de Orlear Brown.


Aquest estiu no teniu excusa: podeu presumir del banyador que sempre heu somiat només amb un clic. Això sí, no són banyadors econòmics. Tenir el vostre propi disseny personalitzat us costarà bastant més que els de les botigues. Ja se sap, l'exclusivitat té un preu!

Últimes notícies

    Publicitat