Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fleet Foxes i Phoenix lideren una sucosa tanda de confirmacions per al festival Vida 2017

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Les lletres de fusta amb el nom de Fleet Foxes i l'estil del festival Vida aparegudes a l'Arc de Triomf no enganyaven: la banda folk-pop nord-americana és un dels nous noms confirmats per al festival de Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol, i al qual arribaran, després de sis anys absents als escenaris, amb el seu nou àlbum, previst per al 2017.

Però n'hi ha més: el Vida ha anunciat també la presència dels francesos Phoenix, que actuaran com a caps de cartell del dijous 29, una primera jornada que el festival anuncia que “creixerà en importància i nombre de bandes”.

La tanda de noves confirmacions no acaba aquí: també s'afegeixen al 'line-up' Warpaint, Dr. Dog, Erol Alkan, Rosalía i Refree, Guadalupe Plata, Joan Miquel Oliver i Enric Montefusco. Noms internacionals, estatals i locals que van del rock al flamenc passant pel blues i l'electrònica i que se sumen als ja confirmats The Flaming Lips, Real Estate i La Casa Azul.

El festival adverteix també que per garantir la comoditat dels assistents no ampliarà l'aforament, i que la meitat dels abonaments a la venda ja s'han venut. Qui avisa no és traïdor.

Últimes notícies

    Publicitat