Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gaudeix de 'Joc de Trons’ mentre et menges la mà de Jaime Lannister

Escrit per
Serielizados Serielizados
Publicitat

Sembla que no hi ha dubte: ‘La Batalla dels Bastards’, el novè capítol de ‘Joc de Trons’, és el millor capítol de sèrie del 2016. Així ho acrediten un 9,9 sobre 10 a la plataforma imdb, l’enrenou històric que va causar entre els seguidors de la saga de George RR Martin i l’Emmy que es va endur a la darrera gala dels coneguts com a Oscars de la televisió. L’esperat enfrontament entre Jon Snow i Ramsay Bolton es va dur a la pantalla amb un desplegament de mitjans inusual fins i tot per una sèrie del nivell de ‘Joc de Trons’, i va deixar milions de fans aclamant la sobirania del ‘King in the North’.

Qui no voldria reviure aquest moment envoltat d’entusiastes de la sèrie d’HBO en pantalla gran? El Serielizados Fest ens ho posa fàcil: el divendres 21 d’abril, a les 5 de la tarda, el Festival Internacional de Sèries de Barcelona arrencarà al CCCB dos dies de projeccions, xerrades i Q&A amb el que es recordarà com un dels grans clímax de la cançó de gel i foc.

Però això no és tot. Recordeu que, quan el rodatge de la sèrie va passar per Girona, el pastisser Jordi Roca, d’El Celler de Can Roca, va crear un gelat per l’ocasió a la seva gelateria Rocambolesc? El Serielizados Fest us donarà l’oportunitat de tastar la mà de Jaime Lannister, feta a base de taronja sanguina i mango, mentre gaudiu de la projecció del capítol de ‘Joc de Trons’. Arribeu ben puntuals, perquè serà un obsequi reservat als 100 primers. Ja salivem!

Podeu comprar les entrades ja mateix.

Quan? 21 d’abril a les 17 hores.

On? Hall del CCCB.


Últimes notícies

    Publicitat