Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

#GiveElsaAGirlfriend: Twitter vol que la protagonista de 'Frozen' tingui nòvia

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

“Deixa-ho anar, fes mitja volta i un cop de porta. No m'importa el que diran”. Si sou dels que penseu que 'Let it go', el popular 'hit' de 'Frozen', es pot interpretar com un himne gai i la pel·lícula com una metàfora de sortir de l'armari, us encantarà la campanya de Twitter que demana que en la seqüela de l'èxit de Disney l'Elsa, la gèlida protagonista, tingui nòvia.

“Espero que Disney faci que l'Elsa sigui una princesa lesbiana, imagina com seria d'icònic”, va tuitejar diumenge Alexis Isabel, una mexicana de 17 anys fundadora del web feministculture.com. Veient la bona rebuda del tuit, la jove va continuar tuitejant en aquesta línia, arribant a demanar directament a Disney una nòvia per a Elsa. I el 'hashtag' que es va empescar, #GiveElsaAGirlfriend, ha esdevingut viral.

La iniciativa serviria per començar a corregir l'absència de personatges homosexuals a les pel·lícules de Disney. Com apunta The Hollywood Reporter, segons l'acabat de publicar informe anual de GLAAD, una organització nord-americana que avalua la presència de personatges LGBT a les pel·lícules, tots els grans estudis suspenen pel que fa a mostrar la diversitat sexual a la pantalla, però el cas de Disney és especialment flagrant perquè no va incloure ni un personatge obertament gai en cap dels seus films. Serà Elsa la primera? Serà la primera princesa Disney lesbiana? La xarxa diu: 'let it go'!

Últimes notícies

    Publicitat