Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Grups que pensàveu que no tornaríeu a veure a l'Heliogàbal

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Recordeu quan per culpa d'un error informàtic Mishima van vendre 400 entrades de més per a un concert a l'Heliogàbal? La gran demanda va haver de posar fi per força als tradicionals concerts de Nadal del quintet al bar de Gràcia, i va ser una llàstima, perquè eren uns concerts molt especials. Però el grup s'havia fet massa gran per tocar a l'Helio i ja no podrien tornar a fer-ho... fins ara.

El 12 d'octubre l'Heliogàbal fa 20 anys, i ho celebra, entre d'altres coses, amb un cicle de concerts que durant 10 mesos –els que duraran els fasts d'aniversari– portarà entre les seves parets, a 10 grups als qui la sala se'ls ha quedat petita. Entre els primers confirmats hi ha la banda que lidera David Carabén, però també Joan Miquel Oliver, Sr. Chinarro, Pascal Comelade, El Petit de cal Eril, Za! i Anari. Cada grup o artista farà dos concerts, i les dates en què actuaran s'anunciaran només entre dues i tres setmanes abans de la data.

El tret de sortida de la celebració el donarà una festa d'aniversari a La Fontana el 10 d'octubre en què actuaran 12 grups que tenen entre els seus integrants algun membre de l'equip de l'Heliogàbal: Joan Colomo, Nueva Vulcano, Me and the Bees, Beach Beach, (lo:mueso), Mil Pesetas, Da Souza, Songstore, Fighter Pillow, Halcón, Síctor Valdaña and the Check This Outs i Sot.

I per rematar-ho, la programació d'enguany del Trimestre de Poesia de la sala serà de traca, amb Pau Riba, Enric Casasses amb Don Simon i Telefunken, Martí Sales amb Núria Martínez Vernis i Eduard Escoffet amb Bradien.

Tot plegat un programa que fa que quan els desitgem per molts anys ho fem de tot cor (i egoistament).

Últimes notícies

    Publicitat