Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

I les professions amb més infidels són...

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Les infidelitats estan a l'ordre del dia i no són qüestions fàcils de gestionar. Aquells que s'hi hagin vist en la situació ho saben: la càrrega emocional és molt forta i pot fer que una relació es trenqui del tot, que se'n comenci una de nova o que serveixi de toc d'atenció a la parella i l'enforteixi.

Sigui com sigui, Espanya és un dels països més infidels d'Europa i Barcelona, la segona ciutat més infidel de tot l'Estat. I entre els infidels, homes i dones, hi ha sectors laborals en què els treballadors tenen més tendència a tenir relacions extramatrimonials. Esteu preparats? Victoria Milan, web especialista a trobar relacions extramatrimonials, ha fet una enquesta a més de 5.000 clients per saber quines són les professions més infidels. La vostra parella treballa a les finances, és metge o pilot d'avió? Heu begut oli...

1. Finances/Economia

Banquers, economistes, agents financers, analistes... Són els més infidels, amb un 21% del total enquestat. Ja sabeu, si voleu fotre-li les banyes a la vostra parella, res d'anar a un club o a un bar, heu d'anar al banc.

2. Aviació

És el somni eròtic de molta gent: muntar-s'ho a l'avió amb un instructor o una instructora. Doncs atenció, perquè pilots, assistents i en general els treballadors del sector de l'aviació també són molt calents i calentes. Estan en segon lloc amb un 19% dels enquestats.

via GIPHY

3. Salut

Metges i infermeres. Ja se sap, les guàrdies fan que hi hagi molt temps lliure i, esclar, passa el que passa. Tercers, amb un 15% del total d'enquestats.

4. Negocis

Alts directius i CEO d'empreses, gerents i també secretàries i secretaris són els quarts en el rànquing. 12%.

5. Esports

És normal, volen cremar calories les 24 hores del dia,  set dies a la setmana. I quan no estan entrenant, estan f... fent esport al llit! Representen l'11% de l'enquesta.

Els següents al llistat són els que treballen al sector de l'art (7%), els de la indústria musical (veieu com els músics i DJs no són tan infidels com es pensa?) amb un 6%, advocats, fiscals i jutges (5%), sector de la comunicació (4%) i altres sectors (2%).

Últimes notícies

    Publicitat