Notícies

Inaugurada la suite més gran de Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El Majestic (pg. de Gràcia, 68), un dels hotels més exclusius i glamurosos de la ciutat, va inaugurar el 6 d'octubre la que s'ha convertit en la suite més gran de Barcelona: la Penthouse Royal Suite. Es tracta d'una habitació (bé, millor dit un pisàs) de 486 metres quadrats, decorat d'una manera clàssica i, tot sigui dit, recarregada. Hi té una sala d'estar, menjador, bar, tres dormitoris amb capacitat màxima de sis persones, tres terrasses privades amb jacuzzi i vistes a la Sagrada Família i al passeig de Gràcia.

L'interior de la suite 

15.000 euros la nit

Allotjar-se una nit a la Penthouse Royal Suite costa l'equivalent a dos anys d'un pis normalet (600 euros al mes) a Barcelona, és a dir, 15.000 euros. Una quantitat desorbitada per a la majoria de ciutadans, però no pels milionaris. La consultora Capgemini va difondre fa uns mesos el World Weath Report, o el que és el mateix, l'Informe Mundial de la Riquesa. A més de confirmar que als Estats Units i al Japó hi ha les persones més riques del món, vam descobrir que Espanya, un dels països europeus amb més precarietat laboral i desigualtat, el nombre de milionaris ha crescut fins a un 50% des que va esclatar la crisi l'any 2008. Així doncs, no serà difícil que aquesta suite estigui ocupada tot l'any...

Majordom les 24 hores

A més dels luxes i serveis que ofereix la suite, si us decidiu a pagar els 15.000 euros, també tindreu un vestíbul de seguretat amb vigilància, aparcament privat, trasllat d'anada i tornada des de l'aeroport en vehicle de luxe superior, accés privat a la planta de la suite, 8 televisions Bang & Olufsen (també als banys, dissimulades en miralls fumats), hidromassatge... i un majordom al vostre servei les 24 hores del dia.

 

Últimes notícies

    Publicitat