Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Instagram es fa enrere i l'ordre cronològic seguirà

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

La pressió popular ha fet el seu efecte. Si fa uns dies us explicàvem que Instagram havia decidit deixar de presentar les publicacions per ordre cronològic i fer-ho seguint un nou algoritme que decidiria tenint en compte els nostres gustos, ara la xarxa social s'ha fet enrere i ha anunciat a través d'un tuit que de moment tot seguirà com fins ara.

Instagram tenia previst fer un canvi en què decidiria plenament el que l'usuari veuria (com passa a Facebook). En principi, les publicacions apareixerien segons els 'm'agrada', els comentaris que féssim... però també seria molt difícil saber d'acord amb què veuríem certes publicacions. L'usuari perdia el control d'allò que veia, vaja, un canvi que els Instagramers es van prendre molt malament. Ho van fer saber a través d'accions a Twitter, una acció a Change.org amb més de 300.000 signants i el hashtag #RIPInstagram.

Doncs bé, la pressió no podria haver sortit millor, ja que Instagram no només s'ha fet enrere amb això, sinó que també ha publicat un post al seu blog anunciant que els vídeos deixaran de ser de 15 segons per passar a ser de 60 segons. Un canvi que fa molt que es demanava i que finalment es durà a terme, potser per tranquil·litzar els usuaris d'una xarxa social que s'ha convertit en una de les més usades del món.

Últimes notícies

    Publicitat