Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ja es pot comprar el xiclet antiressaca!

Ja es pot comprar el xiclet antiressaca!

Advertising

Un producte que en pocs minuts ens tregui l'horrible ressaca que tenim. Oi que sona impossible? Doncs un català, Jordi Claramonte, i el seu soci José Luis Rojano, asseguren que ho han aconseguit. En Jordi i en José Luis dirigeixen WUG Functional Gums, una companyia jove que desenvolupa xiclets funcionals. I un dels productes estrella que comercialitzaran és el xiclet antiressaca After Party (no es podia dir d'una altra manera, esclar), un complement elaborat amb "plantes naturals, que no necessita aigua, ni digestió, es pot portar a qualsevol lloc i només pesa dos grams". El paquet de xiclets es pot trobar en expositors de dotze envasos de deu unitats que "revitalitza cos i ment, ajuda a alleujar els símptomes de la ressaca, mal de cap, nàusees i cansament ocasional".

Els xiclets –cada capsa costarà uns 7 euro– estan compostos per extracte de guaranà, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, extracte de licopè, extracte de pinya i, diuen, tenen un agradable gust de pinya. Atenció perquè 6.000 farmàcies de tot l'Estat ja venen el xiclet, que promet, sempre segons els seus creadors, acabar amb els diumenges de mal de cap, sensació d'esgotament i malestar per haver-nos passat amb la beguda. I, esclar, com és un xiclet no necessita aigua ni digestió. Simplement, se n'ha de mastegar un abans de sortir de festa, i un altre a l'endemà.

Ep, si això surt bé... és l'invent del segle XXI!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising