Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hamburguesa casa
© Shutterstock

Ja es pot demanar McDonald's a domicili a Barcelona

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Plataformes com Just Eat i Glovo s'han convertit en les preferides dels que som addictes al menjar per emportar. Però sempre que he volgut fer una comanda he trobat a faltar un producte clau en els àpats de 'fast-food': les hamburgueses de McDonald's.

Abans que us llanceu al coll i m'ataqueu diré que sí: m'agraden les hamburgueses del McDonald's. Deixeu-vos de rotllos: són barates, esponjoses, omplen, i la sensació de plaer que produeixen en menjar-les és indescriptible. Reconec que una vegada al mes necessito la meva dosi de McMenú i McNuggets, però el que sempre he somiat és esperar a casa i que m'ho portin.

Fins avui no hi havia rastre de l'icònic símbol de McDonalds als webs de menjar a domicili, però els astres s'han alineat i ja podem dir que McDelivery ha arribat a Barcelona. La col·laboració entre McDonald's i Glovo ha fet possible que puguem gaudir de 14 productes McMenú, el Happy Meal, set complements (inclosos els McNuggets) o les hamburgueses de formatge d'un euro. Tot a domicili.

Últimes notícies

    Publicitat