Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja es pot veure el tràiler de T2: Trainspotting 2 [VÍDEO]

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Trainspotting, pel·lícula elevada a la categoria de cinema de culte, dirigida per Danny Boyle i estrenada fa vint anys. Està basada en la novel·la homònima d'Irvine Wash i explica la història d'un grup d'amics drogoaddictes dels suburbis d'Edimburg que passen els dies delinquint, barallant-se i delirant a través de viatges hilarants produïts per la heroïna. El film es va convertir ràpidament en una icona de la cultura juvenil anglesa, al nivell de 'La taronja mecànica', amb una banda sonora èpica encapçalada per l'himne d'Underworld 'Born slippy'.

Ara, vint anys després de l'estrena de Trainspotting, ja podem veure el tràiler de la segona part de l'obra mestra de Danny Boyle: T2 Trainspotting. I sí, sembla que serà exactament el que tots hem estat esperant i desitjant durant tants anys: la tornada a l'acció de l'Ewan McGregor més canalla, junt amb els seus col·legues Sick Boy (Jonny Lee Miller), Spud (Ewen Bremmer) i Francis Begbie (Robert Carlyle).

El guió original és de John Hodge, qui també va escriure la primera part, el director torna a ser Danny Boyle, l'estètica, tot i notar-se que està feta ara, recorda molt a la primera part... Tot sembla encaixar perquè sigui una gran pel·lícula! Però d'acord, no ens precipitem i esperem al 3 de març de 2017, data en què s'estrenarà T2 Traispotting a casa nostra. Arrrgh!

Últimes notícies

    Publicitat