Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jamie xx i Nicolas Jaar, a Nitsa Club al novembre!

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Fa cosa de mitja hora, des de la pàgina de Facebook de Nitsa Club (divendres i dissabtes a l'Apolo) han anunciat un parell de dates pel mes que ve que ens han fet saltar de la cadira. Humilment -o no- direm que des de fa un temps Barcelona no deixa d'oferir esdeveniments de música electrònica d'un nivell altíssim, però poques vegades podrem veure en un mateix cap de setmana a dos dels noms més mediàtics de l'electrònica mundial menys comercial com són Jamie xx i Nicolas Jaar. Doncs bé, el membre de The xx, Jamie Smith (aka Jamie xx), estarà el pròxim dissabte 7 de novembre oferint un dj set, i el dia abans, divendres 6, el torn serà per a Nicolas Jaar. Ambdues dates aniran acompanyades del resident i programador de Nitsa Dj Fra, en dos esdeveniments que possiblement seran els més forts de l'any al club de la sala Apolo.

Jamie xx ha editat aquest any l'àlbum In colour (Young Turks, 2015), la culminació a sis anys de treball d'estudi amb samples d'Idris Muhammad, veus de Young Thug o Popcan i cançons tan fascinants com Loud Places o Sleep Sound:

Per altre banda Nicolas Jaar va regalar aquest passat mes de juny a través de les seves xarxes socials l'àlbum Pomegranates, la banda sonora alternativa que va compondre de la pel·lícula ‘The Color Of Pomegranates’, de 1969. Després, el fill pròdig de l'electrònica dels últims anys va treure un parell de maxis al seu segell Other People i l'últim el mes passat al segell de culte techno R&S Records:

En aquest enllaç podeu comprar les entrades a un preu de 20 €. Afanyeu-vos, ja que segur que volen!

Últimes notícies

    Publicitat