Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Jean Reno i Laia Costa enceten l'estiu [VIDEO]

Jean Reno i Laia Costa enceten l'estiu [VIDEO]

Advertising

Ara sí, oficialment ja ha arribat l'estiu. Ja tenim aquí 'Les petites coses' l'esperat anunci –o millor dit, curtmetratge– d'Estrella Damm, protagonitzat per Jean Reno i Laia Costa, dirigit per Alberto Rodríguez ('La isla mínima') i amb banda sonora a càrrec de Ramon Mirabet. La cançó d'aquest estiu es diu 'Those Little Things'.

Es tracta d'una història d'amistat entre dues persones de mons totalment diferents i amb perspectives de vida gairebé oposades, però que arriben a trobar-se. Tot això amanit amb molt de menjar (salivareu a cada 'frame') i amb un començament al més pur estil James Bond, amb accent francès i ambientació mediterrània.

Com sempre, la localització és el punt més important d'aquests anuncis. Mireu amb atenció i podreu descobrir imatges de les platges mallorquines de Sa Figuera (Sóller), Cala Tuent (Escorca) i Caló des Màrmols (Santanyí), així com d'altres indrets del Mediterrani.

Va, ja callem, aquí teniu el secret de la vida, gaudir de 'Les petites coses'!

 

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising